Články

Dort Občerstvení Pub kvíz

13.10.2021 | Parlament a Oslavy 30. (31.) výročí Pionýra

V neděli 10. 10. 2021 proběhl Parlament a oslavy 30. (31.) výročí Pionýra. Zajímáte se, co všechno se dělo? Jak dopadly volby do VV JmKRP? Zde se to dozvíte.

V neděli 10. 10. 2021 dopoledne se uskutečnilo zasedání Jihomoravské Krajské rady Pionýra v SVČ Lužánky. Součástí něj byly i volby do Výkonného výboru KRP a Kontrolní komise, které proběhly úspěšně a byli zvoleni všichni navržení kandidáti. Dále se představili kandidáti na předsedu (Dušan Pěchota) a členy Výkonného výboru Pionýra (Pavla Pokorná a Vítězslav Ondráček). Jedním z témat byla i příprava X. Výročního zasedání Pionýra, které proběhne v sobotu 13. 11. 2021 v Pardubicích.

Dále byl představen plán akcí na školní rok 2021/2022 a také plánované vzdělávací kurzy. V letošním školním roce vzniklo nově Piomaximum, které pořádá 48. PTO Stezka. Jedná se o nepravidelné přednášky nad různými tématy, které probíhají na Údolní.

Podrobné informace k nedělnímu Parlamentu naleznete zde.

Odpoledne se konaly Oslavy 30. (31.) výročí Pionýra, kde nechyběl ani velký dort, který nakrojil kandidát na předsedu Pionýra Dušan Pěchota. Kromě dortu zde bylo přichystané i další občerstvení pro všechny hosty. Na pozadí byly promítány fotografie z minulých let činnosti Jihomoravského Pionýra. Celou akci zakončil jedinečný Pub kvíz na různá témata o Pionýru, kdy mezi sebou soutěžili jednotlivé skupinky vedoucích promíchaných z různých oddílů mezi sebou.

Zpět