Články

27.09.2022 | Piomaximum - Budoucnost setkání PP

Piomaximum se letos rozběhlo v trochu netradiční podobě a to debatou nad Setkáním PP, které se tradičně koná v září. V posledních letech jsme naznali, že bychom rádi tuto víkendovku pro vedoucí posunuli zase o kus dál, proto jsme se potkali s nápady na zlepšení.

Sešel se nás slušný počet, tudíž se inspirace jen hrnula. Například jsme se shodli na změně názvu na PioSetkání, které by mohlo znít více atraktivně pro mladší generaci. Celkově se debata vedla v duchu, jak zpropagovat Setkání mezi instruktory a mladší vedoucí, najít pro ně zajímavé programy a třeba celý víkend více motivovat. Dále jsme hledali další vhodná místa pro konání akce, aby byla nějaká změna, takže pokud vše vyjde, můžete se těšit na nové, krásné tábořiště! Novinek nás čeká ještě více, jedna z nich je ta, že si PioSetkání bere pod křídla tým Piomaxima s podporou Štábu PTO a Výkonného výboru JmKOP. Můžete se tudíž těšit na nový elán a nápady, které padaly na prvním Piomaximu.

Pokud máš i ty nějaký nápad, který nám chceš přednést nebo nám chceš pomoct s organizací PioSetkání, ozvi se nám na email chemik@stezka.org.

Pomoc rádi uvítáme! Těšíme se na září 2023, že si užijeme společný víkend plný setkávání, vzdělávacích i zážitkových dílen a príma partu.

Sleduj stránku Jihomoravského Pionýra, FB skupinu JMKOP či FB Piomaxima.

 

Martin (Chemik) Zapletal

 

Další program Piomaxima proběhne 13. října s tématem ,,Když si nerozumíme aneb jak se lépe domlouvat".

Zpět