Články

Šifrovací soutěž Za psem

10.09.2020 | Šifrovací soutěž Za psem

Už jste slyšeli o bombastické oslavě narozenin, kterou letos připravuje Piopes? Pokud ne, napište si do kalendářů datum 10. října. Kromě Vás jsou zvány všechny psí celebrity. Nebude chybět Maxipes Fík, Fifinka, Žeryk, Idefix ani 101 dalmatinů.

Hlavní část oslavy vypukne v 9 hodin na břehu brněnské přehrady na pláži Rakovec. Přijďte raději ve skupince tří až čtyř, protože víc hlav víc sní a taky víc ví. Těšte se na zapeklité kvízy, složité hádanky a šifrované zprávy. Vítěz si dá se psem dort a pořádně to oslaví.

Pokud jste to z úvodního odstavce nepoznali, tak Vás chceme pozvat na šifrovací soutěž Za psem, která je prvním hodnoceným závodem Zelené ligy v ročníku 2020/21. V této soutěži jde o to vyluštit z šifry co nejrychleji polohu dalšího stanoviště a přesunout se na něj. O vítězství soupeří tří až čtyřčlenné týmy složené z pionýrských tábornických oddílů Jihomoravského kraje. Celkem očekáváme účast okolo 80 soutěžních týmů – tedy přibližně 300 dětí. Vyhlášení proběhne na neznámém místě okolo 17. hodiny 10. října 2020.

Zpět