Akce

GastroChef na grilu

Datum:13.6.2020
Místo konání:Údolní 58a, Brno
Popis akce:

Proč se mi pořád kouří z grilu? Dá se ze steaku vyrobit živočišné uhlí? Jaký je rozdíl mezi přímým a nepřímým grilováním nebo co je barbecue? Je grilování zábava i pro vegetariány?

Jak správně poskládat jídelníček a připravit z receptů normy? Bude mi stačit 2380 gramů knedlíků na 4,35 osoby? Za kolik peněz se nají Otesánek? Kde mají nejlevnější mrkev?

Zveme Vás na pokračovací kurz GastroChef na grilu, který je z poloviny zaměřený na základní grilovací postupy (výběr a příprava masa a zeleniny, různé postupy grilování, doplňkové omáčky a technické vychytávky). Ve druhé polovině se budeme věnovat sestavování jídelníčku podle receptů, normování a rozpočtování tak, aby si nakonec každý odnesl svoji vlastní normovací kuchařku.

Pozn.: absolvování základního kurzu GastroChef NENÍ podmínkou pro účast na kurzu GastroChef na grilu.

Pokud by to aktuální situace nedovolila, akce bude zrušena a účastnické poplatky budou vráceny.

V případě dotazů kontaktuje Víťu (vita@jmpionyr.cz, 606 745 697)

Typ akce:Vzdělávací
Pořadatel:11 Jihomoravská krajská organizace Pionýra
Cena:200 Kč pro členy Pionýra