Články

Piknik 2018

25.03.2018 | Piknik 2018

Téma akce Piknik, která proběhla o víkendu 16. - 18. 3. 2018, bylo zvoleno podle knížky piknik u cesty. Knížce, která vypráví o zóně, kde se dějí abnormální věci. V zóně se vyznají pouze „stalkeři“ ti jsou se zónou nějakým způsobem spříznění a proto se v ní dokážou pohybovat a nezemřít při tom, většinou...

Akce, která byla určena pro pionýrské instruktory, začala příjezdem do Kopřivnice. Zde se účastníci stali vědci, kteří měli zónu zkoumat, to ale nevěděli, že při tom můžou zemřít. Naštěstí po dlouhé noční cestě po okolí, se setkali se stalkerem, a byli zavedeni na základnu stalkerů. Další den bojovali s tím, co jim zóna přinesla. Ne všichni to měli jednoduché, někteří neměli z čeho jíst, jiní zase v čem spát, ale všichni přežili a získali tak šanci, dostat se do komnaty štěstí, která splní Vaše nejtajnější přání. Mnozí se do komnaty po těžkém boji dostali, ale ne všem byla zpřístupněna. Komnatou jsme zakončili akci a poté jeli společně domů.
Celé akce se zúčastnilo 25 účastníků z různých pionýrských oddílů, kteří se díky společným zážitkům poznali a už se těší na další spolupráci při akcích s dětmi.

Zpět